Ponedeljak 25.03.2013.
11:22
B92

Mrkonjić: Nemam kuću, stan, kola...

Spreman sam da položim račune: Milutin Mrkonjić
 

Potpredsednik SPS kaže da je saradnja Aleksandra Vučića i Ivice Dačića dobra, i dodaje da nema problem sa tim da Vučić procenjuje učinak ministara u vladi.

"SPS smatra da naši ministri dobro rade. Moje kolege rade izvanredno. Građani nek ocene sta je urađeno“, kaže Mrkonjić.

Mrkonjić navodi da se ne plaši nikakve istrage.

"Ne plašim se istraga, nemam kuću, nemam stan, nemam kola, nemam deviznu štednju, imam domaću, primam platu“, kaže Mrkonjić i dodaje da se on time ne hvali.

Ministar saobraćaja dodaje da je već dva put odbio da bude ministar, i dodaje da je tu ako može da pomogne, ako ne "hvala".

Mrkonjić navodi da rekonstrukcija vlade nije dobra ideja.

"Stavio bih tačku na to. Dobro je da vlada radi jedinstveno, i da Dačić zajedno sa Vučićem radi u interesu države, i dobro bi bilo da se posao nastavi", kaže Mrkonjić i dodaje da je u prošloj vladi izvršena rekontrukcija, zbog koje je izgubljeno godinu dana. On dodaje da u prošlo vladi nisu iskorišćeni neki rezultati zato što se dugo govorilo samo o rekonstrukciji.

Ministar navodi da je on svaki dan spreman na promene i rekonstrukcije.

"Ljudi su tek ušli u poslove. Prvi rezultati se tek sada očekuju...menjati to nije dobro“, kaže Mrkonjić i dodaje „da bi to poremetilo jedan koncept, i stalne trzavice stvaraju nemir u kabinetima ali i ministarstvima“.

2024 © - Vesti online