Nedelja 24.03.2013.
21:24
Pressonline

Hrvatski fudbaleri slavili uz Tompsonove "Čavoglave"

Vole Tompsonove hitove - fudbaleri Hrvatske

"Imali su slobodno veče. Mogli su popiti, pojesti, mogli su da rade šta hoće. Mogu i voziti malo posle dva, tri piva. Sve sam dopustio", rekao je Igor Štimac.

Hrvatska je u petak na Maksimiru pobedila Srbiju sa 2:0 u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i ostali u trci sa Belgijom za prvo mesto u grupi, dok su "orlovi" izgubili i teoretske šanse da se plasiraju na Mondijal u Brazilu.

Hrvatski reprezentativci su trijumf nad našom reprezentacijom proslavili pesmom u maksimirskoj svlačionici, a onda su se igrači razišli gradom.

Neki su otišli da slave s rodbinom i porodicom, a Domagoj Vida, Luka Modrić, Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka otišli su u "Best", diskoteku na zagrebačkom Jarunu. Slavili su igrači, pevali i plesali, a brojni posetioci su skandirali: "Neka pati, koga smeta, Hrvatska je prvak sveta".

Nije bilo tamburaša, za muziku je bio zadužen di-džej. Orile su se diskotekom hrvatske patriotske pjesme, a sat vremena posle ponoći jedan od igrača naručio je Tompsona. I iz zvučnika je, na oduševljenje gostiju, zatreštala "Bojna Čavoglave", veliki hit Tompsona, poznatog po proustaškim pesmama.

"Luka majstore, Vida legendo", vikali su navijači.

Iako su slavili do duboko u noć, lumpovanje nije ostavilo velike posledice na igrače, pošto su se svi na vreme pojavili na treninigu koji je bio zakazan u subotu u 17 sati.

Hrvatska reprezentacija u utorak gostuje Velsu, dok naša selekcija u Novom Sadu dočekuje Škotsku.

2024 © - Vesti online