Ponedeljak 25.03.2013.
08:00
Smedia

Veš koji morate da imate uvek

Foto: Ilustracija
 

Ukoliko niste sigurni šta od donjeg veša morate imati, ovo su tri kategorije s kojima nećete pogrešiti. Donji veš je skoro podjednako važno kao i odeća koju nosite jer ćete se uvek osećati bolje u lepim gaćicama ili dobrom brushalteru nego u starim komadima koji su možda udobni, ali očajno izgledaju na vama. Who What Wear preporučuje donji veš koji morate imati kod kuće, a još važnije je da se rešite starih gaćica, bruseva i korseta i ponovo probudite ženu u sebi.

1. NEŠTO SLATKO

Svaka žena u fioci s donjim vešom treba da ima slatke gaćice i grudnjake s volanima ili simpatičnim uzorcima. Tu su i pidžame ili bebi dol kompletići koji su udobni i lepo izgledaju. Možete kombinovati boje i uzorke, ali tada pazite da su komadi od istog materijala. Zamislite samo svilenu potkušulju na tačkice i jednobojni svileni donji deo pidžame - savršeno za uživanje preko vikenda.

2. NEŠTO SEKSI

Kada imate loš dan, sigurno ćete se bolje osećati u seksi donjem vešu. Izaberite čipkaste gaćice i pušap grudnjak i odmah ćete se lakše boriti s dnevnim problemima i obavezama. Takođe možete kombinovati boje i uzorke. Da biste probudili lavicu u sebi, kupite brushalter s životinjskim printom i gaćice u kompletu ili izaberite neke u odgovarajućoj, jednoj boji.

3. NEŠTO ZA POSEBNU ODEĆU

Pojedine haljine ili neka druga odeća nisu najbolje prijateljice ženskog tela. Tanji ili sjajni materijali kao da namerno ocrtavaju svaku malu nesvršenost pa zato morate imati nekoliko osnovnih gaćica i brushaltera bez ikakvih dodataka. Neka budu u osnovnim bojama poput crne, bele i boje kože. Uz to je pametno imati i visoke gaćice koje se spuštaju preko bedara ako, na primer, želite da sakrijete stomačić, piše T portal.

2024 © - Vesti online