Nedelja 24.03.2013.
09:05
Smedia

Primorali je da igra gola i seksualno udovolji šeficinom vereniku

Luiz Ogborn gola prevarena da ispunjava želje "policajca"
 

Policajac je rekao Doni da mora da zadrži radnicu dok ne stigne patrola. Rekao joj je da je zaključa u kancelariju i da je natera da skine odeću kako bi se "sačuvali dokazi".

Devojka je puna tri sata bila zlostavljana. Izmišljeni policajac je davao instrukcije preko telefona, a devojka je morala da igra gola i izvodi seksulane radnje za šeficinog verenika, kome je naređeno "da preuzme slučaj".
 

Dejli mejl piše da su neki radnici videli šta se dešava, ali su sve ignorisali, jer su mislili da je to naredila policija?!

Devojka se "spasila" tek kada je jedan od radnika, kome je lažni policajac rekao da sad on uđe u prostoriju i kažnjava koleginicu, to odbio.

Šefica je tvrdila da je lažni policajac bio jako ubedljiv i da mu je verovala, izvinila se lažno optuženoj žrtvi, a verenika ostavila kada je videla na snimku sigurnosne kamere, šta je uradio Luiz.

Luiz se plašila da će izgubiti posao i zato je radila sve što joj je naređeno, moleći ih da prestanu. Tužila je Mekdonalds i dobila vansudsko poravnanje.

Grupa od sedam ljudi uhapšena je i optužena za lažno predstavljanje i podsticanje na seksualno zlostavljanje u fast fud restoranima.

2024 © - Vesti online