Subota 23.03.2013.
15:06
Vestionline, Telegraf.rs

Stojković udario u nadstrešnicu i rasekao glavu

Iz nepoznatog razloga ostao na klupi - Vladimir Stojković

Odluka selektora Siniše Mihajlovića da na meču protiv Hrvatske na gol stavi Željka Brkića mnoge je iznenadila. Pokazalo se da je to bila jedna u nizu pogrešnih Mihajlovićevih procena.

Brkić je napravio veliku grešku kod drugog gola Hrvatske, međutim Vladimir Stojković, za koga se očekivalo da će kao naš najbolji i najiskusniji golman biti prvi selektorov izbor, nije želeo da kritikuje posle meča.

"Nije u redu da pričam sada o tim stvarima, s obzirom na poraz koji smo doživeli. Znam da sve interesuje, ali ne bih da komentarišem odluku selektora. Nisam ljut i konkurisaću za sve sledeće utakmice", izjavio je Stojković, koji je uputio podršku i kolegi Brkiću.

"Brkić je odličan golman i svima nam je teško zbog poraza", rekao je golman Partizana, koji se u 50. minutu povredio na neobičan način, kada je skočio sa klupe kod šanse za Srbiju i tom prilikom udario glavom o nadstrešnicu klupe.

Stojković se rasekao i krvario je, ali posle ukazane pomoći nije hteo da ode u svlačionicu, već se sa zavojem vratio na klupu.

"Udario sam u nadstrešnicu, ali nije ništa strašno", rekao je Stojković posle meča.

I ovo nije bio jedini incident sa nadstrešnicom, jer je i pomoćnik srpskog selektora Aleksandar Kocić, zbog propuštene šansu "orlova" da u 77. minutu, iz očajanja odvalio letvu sa pomenute nadstrešnice.

2024 © - Vesti online