Petak 22.03.2013.
08:03
Beta

Mladić pronašao izbodene roditelje

Foto: Arhiva
 

Lekari Hitne pomoći primili su poziv sat vremena posle ponoći i po dolasku na lice mesta konstatovali su smrt muškarca (52) i žene (51).

Macura je istakla da će sudsko-medicinska ekspertiza utvrditi da li je bračni par ubijen ili je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

"Ženska osoba zatečena je bez zankova života. U predlu grudnog koša kod srca imala je ubodnu ranu. Muškarac je, takođe, zatečen bez zankova života. Na telu je imao više ubodnih rana u predelu trbuha, grudnog koša, i veliku posekotinu oko vrata dugu oko 8 centimetara", kazala je Macura.

U glavnom gradu u noći između četvrtka i petka dogodila se i pucnjava u naselju Ripanj oko tri sata posle ponoći. Mladiću starom oko 26 godina pucano je u noge.

"Lekari su konstatovali ustrelnu ranu leve poktolenice i desne butine. Nakon zbrinjavanja on je odvezen na Institut za ortopediju na Banjici", rekla je Macura.

U noći između četvrtka i petka dogodile su se i dve saobraćajne nesreće u kojima su povređeni muškarac i devojka. Lekari su imali ukupno 93 intervencije, od čega 11 na javnom mestu. Pomoć su uglavnom tražili astmatičari i srčani bolesnici.

2024 © - Vesti online