Četvrtak 21.03.2013.
13:57
Telegraf

Macina predstava razbiće tabue

Macina predstava “After” ima za cilj da razotkrije lažni moral u muško-ženskim odnosima, ali i da sruši barijere prema gej populaciji
 

Kontroverzna priča ima za cilj, kako kaže Maca, da navede ljude da preispitaju svoj stav u vezi sa ovim temama koje su uzdrmale čitava razdoblja i poljuljale socijalne strukture.

- Predstava “After” ima tendencije da potpuno ogoljeno prikaže razgovore, stanja koja prolaze svi partneri, a koje se u današnjem, iako modernom i slobodoumnom društvu, retko izražavaju, ali i teme koje, u najvećem broju slučajeva, nisu predmet razgovora i razmišljanja odmah nakon samog seksualnog čina – rekao je Marinković, koji će, takođe, glumiti u predstavi.

Predstavu režira Dragan Marinković, a u mladoj glumačkoj postavi se nalaze Miljana Gavrilović, koju će mnogi prepoznati iz serije “Folk”, u kojoj igra glavnu ulogu. Zatim, tu su i Anka Gaćeša, koja je igrala u filmu “Skidanje”, Ivan Mihailović sa ulogom u seriji “Vojna akademija”, Jelena Rakočević, koju mnogi prepoznaju iz serije “Sva ta ravnica”, a tu se našla i glumica iz serije “Stižu dolari” Milena Đorđević, zatim Stojan Đorđević, koga znamo iz serije “Miris kiše na Balkanu”.

Sve o kontroverznom Maci pročitajte OVDE.

Inače, komad je rađen na osnovu američke komedije “After seks” koja prikazuje odnos parova na osnovu razgovora koje vode nakon seksa.

- Moj izazov, pored rada sa kolegama, i kao reditelj i kao partner na sceni, biće motivisan željom da se sruše lažni moral i tabui koji su u vezi sa gej populacijom i, uslovno rečeno, socijalno prihvatljivim muško-ženskim odnosima – zaključio je Marinković.

2024 © - Vesti online