Sreda 20.03.2013.
21:50
Kurir

Stanija: Bila sam bez seksa dve i po godine!

Živela kao opatica dok je bila u najboljim godinama: Stanija Dobrojević
 

- Najviše me plaše međuljudski odnosi i higijena. Nisam nafurana riba, koja se folira - fuj, selo smrdi. Ne! Sve ću da radim, čak i da čistim štale i obore, hranim stoku i živinu. Nikada u životu nisam živela na selu i ne znam kako se neguju domaće životinje, odrasla sam u stanu, tako da nisam ni dvorište ni kuče imala, ali nadam se da ću se snaći.


Da li imaš taktiku?

- Pomalo zazirem od kamera koje će biti uključene 24 časa, jer dok sam bila u „Survajveru“, nije bilo tako. Tamo tačno vidiš kada ti dolazi kamerman i možeš čak i da glumiš jer znaš šta se snima. Moguće je da se zabeleže neki momenti i postupci kojih ni sama nisam svesna.


Postoji li mogućnost da ti se desi romansa u “Farmi“?

- U ovom trenu mogu da kažem ne, ali sam svesna da se u rijalitiju živi nov, drugačiji život. Pod tim okolnostima je sve moguće. Ne mogu da garantujem da neće.


Koliko si najduže izdržala bez seksa?

- Iskreno?! Pune dve i po godine, kada sam čekala dečka da dođe.
 

Srbija će me tek voleti

Da li može da se dogodi da se pobiješ s nekim, pošto si iz “Survajvera“ izbačena upravo zbog toga?
- Ni u jednom rijalitiju ne bih ostala po svaku cenu. U afektu mogu svašta da uradim. Prezirem zlobu i provokaciju. Mrzim džukačku inteligenciju i više volim glupe ljude nego takve. Neću kalkulisati, već ću biti ono što jesam i Srbija će me tek voleti.

Odakle?

- Sa Havaja. Eto vidite kakav sam karakter. A još su to bile moje najlepše godine. Imala sam 23-24 godine. A živela kao opatica! E zato mi je i bilo žao što su me tada neosnovano spajali s fudbalerima.


Kakav frajer bi mogao da te osvoji?

- Ne ložim se na manekenčiće i fudbalerčiće, već na prave muškarce u pravom smislu te reči. Znači, trebalo bi da ubace nekog drvoseču. (smeh)


Šta misliš da li će biti seksa u “Farmi“?

- Moguće. U stvari, biće sigurno. Ali ne očekujte ga od mene!


Ipak se očekuje neki toples ili bar da si razgolićena?

- Pusto ostrvo je nekako samo po sebi davalo ležernost i tamo je nudizam bio okej. Farma mi nije za to. Možda eventualno neki seksi šorts kada otopli.


Eh, verovatno si sada razočarala mnoge, koji su te već zamišljali kako u halterima pojiš svinje.

- Jedino ako dobijem zadatak od zadruge. (smeh)


Šta će ti najviše nedostajati?

- Internet.

2024 © - Vesti online