Sreda 20.03.2013.
03:25
Mondo

Počela "Farma": Ekrem se baca na Staniju


Stanija je bomba, kakva Vendi, pala je u zaborav: Ekrem Jevrić
 

Spisak učesnika četvrte Farme doslovni je "Ko je ko" dosadašnjih domaćih rijalitija i takmičenja. Tu su "Zvezde granda" ali i pevač iz Prvog glasa Srbije, učesnici običnog i VIP Velikog Brata, Survivora, ali i prethodne Farme.

Za nagradu će se boriti VIP seljaci iz sledećih "kategorija":

Muzika: Era Ojdanić, Zorica Marković, Sha, Goca Božinovska, Danijel Alibabić, Nazif Gljiva, Miki Mećava, Andrija Marković, Daria Stanojević, Vesna Rivas, Saška Karan, Filip Mitrović, Seksi Sandra i Zoran Jagodić Rule.
Gluma: Tijana Macura i Gordana Bjelica
TV lica: Ekrem Jevrić, Stanija Dobrojević, Milan Tarot, Duško i Radojka Bogdanović
Moda: Filip Panajotović, Jovana Nikolić
Sport: Ljuba Pantović Subotić

Ekrem Jevrić kaže da neće pobediti ni ovoga puta, a svestan je i da je smešan kada popije.

"Stanija je bomba, kakva Vendi, pala je u zaborav. Baciću se na nju još prvo veče. Dao bih sve pare, ceo honorar da budem sa njom jedno veče. Vendi će poludeti od ljubomore ali baš me briga", rekao je izvođač numere “Poso, kuća”.

"Čarobnjak" Milan Tarot nabrojao je tri razloga za ulazak. Dva su njegova - da vidi kako je, da bude prvi vidovnjak u rijalitiju, i na nagovor žene, "da ga skine s Twittera".

Pevačica sa tri prezimena, Vesna Čavić Pajić Rivas, ulazi da bi se zabavila. Plaši se jedino zmija i "gnjecavog testa za hleb", pa je rekla da se plaši da će farmeri pomreti od gladi, bude li ona zadužena za hranu. Vesna je konačno demantovala i jedan trač koji već godinama kruži o njoj.

"Postoji priča da sam krstila svoje čivave. To nije istina, samo sam ih poprskala svetom vodicom", rekla je Vesna.

Dvoje folkera bili su sledeći. Bosanac Nazif Gljiva, autor "više od 500 vrhunskih kompozicija" među kojima je i "Neću, neću, dijamante", rekao je da ulazi da bi uneo duh satire i humora, a Zorica Marković koju smo gledali i u VIP Velikom Bratu 2008. godine ulazi "eto tako".

"Pobeda me ne zanima. Jedino ne bih volela na Farmi da vidim Miloša Bojanića i Vesnu Zmijanac", rekla je Zorica.

2024 © - Vesti online