Ponedeljak 18.03.2013.
20:44
Vestionline, B92

Dobar žreb za Đokovića na Mastersu u Majamiju

Brani titulu u Majamiju - Novak Đoković

Novak je imao dobar žreb na Floridi, u četvrtfinalu bi mogao da igra protiv Janka Tipsarevića, dok bi ga u polufinalu mogao sačekati David Ferer. Već je određeno i da će srpski teniser meč drugog kola igrati u noći između petka i subote oko 1 sat.

Đokovića bi posle prvog meča čekao najverovatnije Felisijano Lopez ukoliko ne bude iznenađenja, zatim Dolgopolov ili Tomi Has u osmini finala.

Tipsarević je nakon otkazivanja Rafaela Nadala i Rodžera Federera postavljen za sedmog nosioca, pa će biti slobodan u prvoj rundi, a u drugoj ga čeka kvalifikant ili Marinko Matošević. U narednom kolu verovatno bi ga čekao Kevin Anderson, a potom Florijan Majer ili Žil Simon.

U drugoj polovini žreba je treći srpski predstavnik Viktor Troicki i on će krenuti od prvog kola, gde ga čeka Španac Pablo Anduhar.

Mnogo teži posao čeka drugog nosioca Endija Marija, koji bi posle uvodnog meča 2. kola sa Bernandom Tomićem, u eventualnom četvrtfinalu igrao protiv Conge, a u polufinalu protiv Berdiha.

Masters u Majamiju će trajati od 18. do 31. marta, a nagradni fond turnira koji se igra na tvrdoj podlozi iznosi 4.169.090 dolara.

2024 © - Vesti online