Ponedeljak 18.03.2013.
13:24
Novi magazin, Kurir

Cela Srbija se smeje dr Šapiću (VIDEO)

Šapić je gostovanje u Utisku nedelje obeležio lapsusima
 

Najveću pažnju onih koji su na društvenim mrežama komentarisali emisiju privukli su Šapićevi lapsusi.
 

U jednom momentu je Šapić Jeremića upitao šta Srbija ima od toga što je danas podržavaju "Bocvana i Nambija" (aludirajući na Namibiju). Aleksandar Šapić, inače doktor nauka, verovatno je pomešao države Namibiju i Zambiju, obe na jugu Afrike, i stvorio novu suverenu zemlju sa hibridnim imenom.  

Aca Šapić je zatim nazvao Vuka Jeremića predsednikom UN (Jeremić je predsednik Generalne skupštine UN), pa se potom pošteno nalupao pričajući da su zemlje koje su podržale Jeremića nebitne, misleći na Rusiju i Kinu!

Šapić: Ako su moji lapsusi najveći problem, onda...

 

Funkcioner Demokratske stranke Aleksandar Šapić izrazio je žaljenje što su lapsusi koje je pravio gostujući u emisiji 'Utisak nedelje' skrenuli pažnju sa tema o kojima je govorio.
 

"Ako je najveća zamerka onome što sam govorio 'gutanje' slova kod Namibije, onda mi stvarno kao zemlja i narod nemamo nikakvih problema...", napisao je Aleksandar Šapić na svom profilu na društvenoj mreži Tviter.

Ni sam Jeremić više nije mogao da ostane ravnodušan na izjave Šapića, pa ga je pitao da li zna šta je Oebs. Šapić je, žmirkajući, odgovorio "znam, znam..."
 

Šapić je zatim, govoreći o tome da DS misli na "živalj u Republici Srpskoj", u jednom trenutku rekao: Republiki Srpski. Nešto kasnije, kad ga je Olja Bećković pitala o njegovom doktoratu i magistraturi, otkrio da je "magastrirao" pre 2009.godine. Govoreći o razlici između LDP i DS Šapić je rekao da te dve stranke imaju potpuno dijametralne stavove.

2024 © - Vesti online