Nedelja 17.03.2013.
13:29
Vestionline, Beta

Braća Brajan osvojili i turnir u Indijan Velsu

Novi trofej za Majka i Boba Brajana

Braća Brajan su tako prvi put osvojili Indijan Vels na kome su učestvovali 15 puta i jedino im je taj trofej nedostajao sa turnira iz Masters serije. To je njihova 86. titula u karijeri.

"Osećamo se dobro, jer smo 'isterali demone'", rekao je Bob Brajan posle meča.

Bob Brajan je 2003. godine u finalu servirao za meč u drugom setu, ali su blizanci posle tri seta izgubili od Vejna Fereire i Jevgenija Kafeljnikova.

Upirući prstom u servis liniju, Bob je rekao: "Tamo sam pre 10 godina servirao za pobedu. I nije dobro prošlo. Odigrali smo 3.000 turnira i jedva smo vas pobedili momci", rekao je Bob Brajan Huiju i Janovicu.

Braća Brajan su tako osvojili četvrti trofej u ovoj godini. U januaru su šesti put trijumfovali na Australijan Openu i postavili rekord od 13 grend slem trofeja u dublu, a osvojili su i turnire u Sidneju, Memfisu i Tenu.

Četvrti nosioci, ruske teniserke Jekaterina Makarova i Jelena Vesnina, osvojile su Indijan Vels u ženskoj konkurenciji, pošto su juče u finalu pobedile treće nosioce, Ruskinju Nađu Petrovu i Slovenku Katarinu Srebotnik sa 2:1 (6:0, 5:7, 10:6).

2024 © - Vesti online