Subota 16.03.2013.
23:31
Vestionline, Blic

Vujošević: MZT se lavovski borio

Protiv Solnoka za Final 4 - Dule Vujošević

"Imali smo izuzetno motivisanog protivnika, halu ispunjenu do poslednjeg mesta, što je možda bilo i prvi put ove godine u Skoplju. MZT-u takmičarska utakmica nije menjala sudbinu, međutim oni su se pokazali kao pravi sportisti i borili su se kao da im život zavisi od ovog meča. Ta rasterećenost u nedostatku imperativa videla se kada je u pitanju šut, što su dobro koristili. Nisam zadovoljan igrom našeg tima, jer smo bili bez kontinuiteta u jednoj utakmici koja je bila veoma važna i mogla biti značajnije važnija, nismo pokazali stepen kvaliteta kao u prethodne dve utakmice", rekao je Vujošević posle poraza u Skoplju 66:64.

On je dodao i da je teoretski dovoljno da se pobedom nad Solnokom u poslednjem kolu plasiraju na fajnal-for, međutim to po njegovom mišljenju neće biti laka utakmica.

"Moramo se okrenuti prema tom meču i verujem u pobedu na toj utakmici, kao i u plasman na fajnal-for. A o njemu ćemo razmišljati kada dođe. Fajnal-for je kup sistem, moguća su raznorazna iznenađenja i praktično moguće je jednom dobrom utakmicom kompenzovati i neke propuste tokom cele sezone", istakao je trener Partizana.

2024 © - Vesti online