Subota 16.03.2013.
19:54
Beta

Beko negirao da je opasan po Vučića

Milan Beko: Sa gospodinom Jokićem ću se opet sresti na sudu
 

"Ubeđen sam da su besmislice iznete u intervjuu (Vučićevog šefa kabineta) Alekse Jokića njegova lična izmišljotina. Potpuno je neubedljivo da najmoćniji čovek Srbije, ministar odbrane i koordinator svih nacionalnih bezbednosnih struktura nema o ovakvoj stvari ubedljivije izvore informisanja niti način da eventualne pretnje osujeti od samonudećeg Alekse Jokića, savetnika u kabinetu", naveo je Beku u pismu javnosti.


Šef Vučićevog kabineta i njegov savetnik Aleksa Jokić izjavio je ranije tokom subote za dnevni list Kurir da protiv Vučića postoje koncentrisani i sveobuhvatni napadi koji dolaze iz tajkunsko-političko-medijske sfere i da "Miroslav Mišković i Milan Beko, politički lideri koji gube pozicije i njihove medijske sluge, dobro znaju šta pripremaju".


"Prvi put govorim u javnosti samo zato da bi normalni i pristojni ljudi mogli da znaju šta se stvarno iza svega krije. Oni Vučića ne mogu da pobede već će na kraju pokušati da mu oduzmu život", rekao je Jokić.


Beko je ocenio da posle ubistva Đinđića niko nema pravo da ignoriše realnu opasnost za svakog istaknutog pojedinca, ali da su na suprotnoj strani "tabloidno društvo, estradni politički voluntarizam i tabloidni mediji" koji, prema njegovim rečima, predstavljaju "promotere zakona rulje i najveća su opasnost ukupnoj sigurnosti" i Vučićevoj i njegovoj.


"Povodom ove klevete imam nameru da preduzmem odlučne korake pred nadležnim institucijama koje brinu o javnoj bezbednosti. Sa gospodinom Jokićem ću se opet sresti na sudu", naveo je Beko.

2024 © - Vesti online