Utorak 16.02.2010.
14:52
Vestionline

Pijani vozač pobegao od policije, pa se vratio i prijavio

Zbog upravljanja vozilom u stanju teškog pijanstva, policija je privela opštinskom sudiji za prekršaje Danijela M. (25) iz Rume, koji se sam javio u stanicu pošto im je prethodno pobegao automobilom.

Tog vozača "pasata“ policija je zaustavila i alkotestom utvrdila da ima 1,36 promila alkohola u organizmu, a kada mu je saobraćajni policajac ponudio da potpiše zapisnik, Danijel mu je istrgao dokumenta iz ruke, seo u automobil i pobegao.

Bežeći, prošao je kroz crveno svetlo, a policija je odustala od dalje potere, jer kako je navedeno u saopštenju policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, Danijel M. se kretao velikom brzinom, a bili su i "loši uslovi saobraćaja".

Kada se, naknadno, odazvao pozivu policije, Danijel je priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 18.000 dinara, 10 kaznenih poena i šest meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Protiv njega će biti podneta i krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanju javnog reda i mira.

2024 © - Vesti online