Petak 15.03.2013.
10:37
Vestionline

Stramaćoni: Najbolje izdanje ove sezone

Završićemo sezonu u velikom stilu - Andrea Stramaćoni

"Neroazuri" su uspeli da vrate 3:0 iz prvog meča, ali su u produžecima primili gol za konačnih 4:1 i nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige Evrope.

"Poslali smo važan znak danas, jedino pozitivno iz ove večeri je što više nemamo mečeve tokom nedelje o kojima moramo da brinemo. Bila je ovo naša najbolja igra ove sezone", rekao je Stramaćoni.

Interu predstoji velika borba u Seriji A za mesto koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona. Trenutno je peti, sa četiri boda zaostatka za trećeplasiranim gradskim rivalom Milanom.

"Napravili smo veliki korak u smislu naše igre. Verovali smo od prvog minuta, da imamo sposobnost da pobedimo. Teške kritike koje smo dobijali do sada su nas pokidale. Sada ćemo da završimo sezonu na visokom nivou", kazao je Stramaćoni.

Menadžer Totenhema Andre Viljaš-Boaš rekao je posle poraza da im je ekipa "nero-azura" očitala fudbalsku lekciju, koja ih nije preskupo koštala.

"Doživeli smo što i oni u Londonu, potpunu nadigranost. Održali su nam lekciju, čestitao sam Stramaćoniju. Nismo razmišljali, isključili smo se, a kada se to desi, katastrofa je neminovna. Svaki put kad je Inter postigao gol, bio je sve jači i oštriji", rekao je Boaš. 

2024 © - Vesti online