Četvrtak 14.03.2013.
14:11 >> 14:46h
SNS

SNS: Šta Đilas dotakne - otme ili razori!

“Srpska napredna stranka ističe da je neozbiljno da o rekonstrukciji Vlade i kadrovima pametuju oni koji ne mogu ni svoju stranku da dovedu u red.


Pitamo se gde je danas bio Dragan Đilas?

SNS smatra da Dragan Đilas nije u stanju da stvori bilo kakvu mašineriju koja može da pokrene zemlju i obezbedi bolji život građana
 


Dok se krije iza leđa Aleksandre Jerkov, verujemo da smišlja nove poslovne kombinacije i uvećava svoje bogatstvo. Pozivamo ga da izađe pred građane Srbije i iznese jedan jedini argument, ali smisleni i nepopulističi, za razliku od mantre koju stalno ponavljaju i on i njegovi glasnogovornici.


Svaka konferencija za novinare demokrata je na nivou čaršijskih priča, što nas ne čudi, jer je Đilas čovek koji je nesposoban da povede iole ozbiljniju organizaciju.


Sve što dotakne - ili otme, ili razori.


Srpski naprednjaci ističu da biznismen-mašinac Đilas nije u stanju da stvori bilo kakvu mašineriju koja može da pokrene zemlju i obezbedi bolji život građana. Jedino njegovo umeće je da, zajedno sa svojim “stručnjacima“ - plivačima i šoferima, koji preko noći postaju menadžeri prestonice, konstruiše privatne mašine za ogoljavnje građana Beograda i Srbije“, stoji u saopštenju SNS-a.

2024 © - Vesti online