Četvrtak 14.03.2013.
16:12
Alo!

Vlada juri Natu da se pomire!

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović iz vremena dok su se voleli...
 

Naime, kako piše “Alo!”, Vlada je zbog ljubavi prešao oko 20.000 kilometara samo da bi došao do lepe Nate i pokušao da spase njihovu vezu, međutim, slaba vajda.


- Vlada se za vikend vratio u Beograd iz Australije, gde je privremeno ostavio posao kako bi video kakva je situacija sa Natašom i da li ima nade za njih. Pozvao ju je odmah nakon što je sleteo na beogradski aerodrom i zatražio da se vide. Ne može Nataša da zaboravi sve što je bilo i nije takav tip devojke, tako da mu je izašla u susret i videla se sa njim. On je došao ispred studija u kome je snimala, ali ni to nije pomoglo da se spase njihova veza - rekao je za “Alo!” izvor blizak pevačici i dodaje da ona jednostavno ne može da vrati svoje emocije, koje su po njegovom odlasku izbledele.

Nata: Preživela sam i gore!

Bekvalčeva nije raspoložena da komentariše svoj razlaz od manekena Vladimira Vukasovića, međutim, indirektno je potvrdila naše pisanje. Naime, u emisiji “Ekskluziv”, Novosađanka je na pitanje o svom trenutnom emotivnom stanju odgovorila kratko:

- Preživeli smo i gore.


- Ništa ne može na silu, pa tako ni pomirenje. On je njoj drag momak, ali to nije dovoljno da se sve vrati na staro. Ceni ona i njegovu upornost, ali ni to ne može da pomogne. Ovim dolaskom u Beograd je pokazao koliko mu znači, pa čak je i posao stopirao. U medijima ne žele ni jedno ni drugo da se oglašavaju jer im je ovo sve još sveže, a i Nataši je dosadilo da priča o svom privatnom životu. Sada radi na albumu i skroz se tome posvetila - zaključio je izvor lista “Alo!“.


Podsećanja radi, njih dvoje su se rastali zbog toga što Bekvalčeva nije videla perspektivu sa mladim manekenom, ali i zato što je on otputovao u Australiju, jer ne veruje u ljubav na daljinu.

2024 © - Vesti online