Sreda 13.03.2013.
13:23
Beta

Predsednik Igokee: Suludo je da plaćamo troškove F4

"Nije nam potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije F4" - KK Igokea

"Ništa zvanično još nismo dobili, ne mogu da komentarišem kad nismo dobili potvrdu. Sve što znam, pročitao sam u medijima", rekao je Spasojević agenciji Beta.

On je istakao da Igokei nije potrebno da organizuje fajnal-for, s obizrom da će najverovatnije prvim mesto u regularnom delu takmičenja obezbediti direktan plasman u Evroligu.

"Zašto bismo bili domaćini? Ako pobedimo Krku, obezbedićemo prvo mesto i plasman u Evroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije. To je moj stav, sve što radim, radim u skladu sa Upravnim odborom. To je logika stvari", istakao je Spasojević.

Klub iz Aleksandrovca dva kola pre kraja ima pobedu više od drugoplasirane Crvene zvezde i potreban mu je jedan trijumf iz preostalih susreta sa Krkom i Cibonom kako bi obezbedio prvu poziciju.

"Malo je suludo i naivno da plaćamo troškove, ako budemo obezbedili Evroligu kroz regularni deo sezone", kazao je Spasojević.

Komesar za takmičenje Jadranske lige ranije je rekao da je bord prihvatio predlog predsednika Radovana Lorbeka da se fajnal-for održi u Laktašima, dok je generalni menadžer Roman Lisac kazao da još ništa nije odlučeno.

Od ranije je poznato da će se završni turnir ABA lige igrati od 25. do 27. aprila.

2024 © - Vesti online