Sreda 13.03.2013.
11:07
Vestionline

Fudbaleri Galatasaraja: Zaslužili smo plasman dalje!

Hamit Altintop

Galatasaraj je nakon 1:1 u Turskoj, savladao Šalke u Gelzenkirhenu sa 3:2.

"Protiv Šalkea smo igrali četiri četvrtine. U prve dve nismo odigrali onako kako smo planirali, ali 1:1 nije bio loš rezultat. Verovao sam da možemo da se plasiramo u četvrtfinale. Na ovom meču smo igrali dobro u prvom poluvremenu, u drugom je Šalke vršio pritisak i stvorio dosta šansi, što je bilo i normalno. Sada se nadam povoljnom žrebu. Važnije od mog gola je plasman dalje", rekao je Altintop.

Novajlija u redovima Galatasaraja Vesli Snajder smatra da je timski duh presudio.

"Definitivno smo zaslužili četvrtfinale. Napravili smo mnogo grešala u drugom poluvremenu, bili u padu čemu su i oni doprineli. Ipak, želeli smo treći gol, ali nismo krenuli po njega, pa su oni nastavili da nas pritiskaju. Šalke je odigrao jako dobro, ali smo timskim duhom došli do zaslužene pobede", istakao je Snajder.

Trener Šalkea Jens Keler rekao je da nema objašnjenje za igru svog tima u prvom poluvremenu.

"Nema objašnjenje za prvo poluvreme. Igrali smo kao i pre nekoliko nedelja, bez potrebne agresivnosti, svako je pružio bar deset posto manje, nego što je trebalo. Nismo bili dovoljno drski i dovoljno fokusirani na meč, ostavili smo im dosta prostora. U nastavku smo igrali bolje, agresivnije pa nema razloga za depresiju".

2024 © - Vesti online