Sreda 13.03.2013.
08:00
Smedia

Vežbe za savršenu guzu

Budite uporni u vežbanju i ponosićete se vašom pozadinom kao ova seka
 

Ako ovog leta želite svima da pokažete svoju čvrstu, okruglastu guzu koja se uveliko razlikuje od predhodnih izdanja kada vas je bilo pomalo i sram, onda bi bilo najbolje da isprobate ovih nekoliko vežbi koji će vam garantovano dati željene rezultate.

Pročitajte kako još da se zategnete:

1. Najbolje vežbe za čvrste grudi

2. Osam ideja za ravan stomak

Čučnjevi su najbolje vežbe za seksi donji deo tela jer oni pokreću sve mišiće u guzi i bedrima, i mnogo su bolji i sa najvećim učinkom od ostalih vežbi.

Prvo savladajte osnovnu verziju čučnjeva, pa se zatim upustite u varijacije koje će biti istovremeno zabavne i sa vidnim učinkom. Radite po 12 ponavljanja od svake vežbe svaku dva dana, pa na kraju nedeljno samo "utvrdite gradivo".

Tip-Top Toner

Stanite sa stopalima raširenim u visini ramena: kolena izbacite prema spolja a ruke položite na bokove. Radite čučnjeve, saginjite se dok bedra ne budu paralelna sa podom, pa zatim se popnite na prste. Spustite pete za jedno ponavljanje. Ponovite vežbu.

Podignite zadnjicu

Raširite stopala u visini ramena, čučnite sve do dole, vrhovima prstiju dodirnite pod lagano pred nožnim prstima. Držite prste ruke na podu, podignite bokove, protegnite zadnjicu prema stropu sa lagano savijenim kolenima. Vratite se u početnu poziciju. Ponovite vežbu.

Baš kao Bekam

Noge raširite u visini ramena, a ruke stavite na bokove. Čučnite, pa se uspravite i naglo privucite desnu nogu preko leve i ispred tela, kao da desnom nogom šutirate loptu, pri čemu vam je leva ruka ispred tela, a desna iza. Vratite se u početni položaj. Za jedno ponavljanje promenite strane. Ponovite vežbu.

Kao vožnja bicikla

Noge raširite u visini ramena, a ruke stavite iza glave. Čučnite, pa ustanite, podignite levo koleno prema trupu tela i prema desnom laktu. Vratite se u početni položaj. Promenite strane kako biste odradili jedno ponavljanje. Ponovite vežbu.


Savršena guza

Noge raširite u visini ramena, duboko čučnite šireći ruke iza torza. Ustanite, podignite levu nogu, zabacite je natrag i potpuno ispravite dok napravite ugao od devedeset stepeni, istovremeno šireći ruke prema napred. Ponovite vežbu.

Uza zid

Čučnite s leđima naslonjenim uza zid, noge su spojene, bedra paralelna sa podom, ruke na bokovima. Neka leđa i guza u svakom trenutku budu u dodiru sa zidom dok levo koleno podižete prema torzu. Vratite se u početni položaj. Promenite nogu za jedno ponavljanje. Ponovite vežbu.

Pogledajte neke vežbe:

2024 © - Vesti online