Utorak 12.03.2013.
11:37
Vestionline, Blic

Alegri: Nećemo se samo braniti u Barseloni

Hrabro na Barselonu - Masimilijano Alegri

"Moraćemo ozbiljno da se suprotstavimo Barseloni i odigramo bolje nego u prvom meču ako mislimo da pobedimo. U ovom meču ćemo morati da napravimo napredak, momci će imati obavezu da budu dobri u napadu i da iskoriste većinu šansi. Takođe, moramo da ostanemo i smireni - ova utakmica je kao i svaka druga", rekao je Alegri koji u Barseloni neće moći da računa na Đanpaola Pacinija zbog povrede, ali ima i drugih kadrovskih problema.

"Videćemo u kakvoj je kondiciji i spremi Mekses. Bonera je spreman, moraćemo da vidimo šta će biti i sa Niangom, Krkićem i Robinjom", dodao je Alegri.

Pomoćni trener Barselone Žordi Roura rekao je da tim mora da bude oprezan u revanšu protiv Milana večeras od 20.45 na stadionu "Nou Kamp".

"Moramo da nađemo pravi balans između fanatične borbenosti i intenzivne igre, opasnosti i rizika da ne upropastimo sve. Razmislićemo još ko će sve biti u startnoj postavi. Ćavi trenira sa ekipom i naznake su dobre, ali sačekaćemo još trening pred meč, kako bismo doneli odluku o njegovom učešću u igri", rekao je Roura, koji ne odbacuje mogućnost da se pobednik reši i penalima.

"Vežbali smo neke taktičke varijante, a moguće je da ćemo i penale vežbati. Nadamo se, uzbuđeni smo što je pred nama veliki meč, raspoloženi da napravimo preokret", dodao je Roura.

2024 © - Vesti online