Ponedeljak 11.03.2013.
19:11
Alo

Bijonse u Titovom apartmanu!

Američka pop pevačice Bijonse Nouls održaće koncert u Beogradu 15. aprila
 

Naime, kako “Alo!” saznaje, zgodna pevačica spavaće u hotelu “Metropol”, u kojem će uživati sve blagodeti na koje je navikla i u kojem se nekada davno opuštao državnik koji je slovio za jednog od najvećih svetskih hedonista. Čak i bolje, s obzirom na to da je pomenuti hotel nedavno renoviran.

- Za dolazak Bijonse organizatori spremaju sve ono što je zahtevala i trude se da u Beogradu ima najbolji mogući tretman. U hotelu "Metropol“ za nju je na pet dana rezervisan najluksuzniji apartman, u kojem je spavao Tito. Bivši predsednik i slavna pevačica su poznati po ljubavi prema skupocenom, najboljem i jedinstvenom, pa je očigledano zašto će baš u ovakvom luksuzu provesti nekoliko dana - priča za "Alo!" dobro obavešteni izvor i dodaje da će u komforu sa Bijonse uživati i njen suprug, slavni reper i producent Džej Zi, njihova ćerka i njenih pet dadilja!

- Bijonsina ćerka Blu Ajvi i suprug Džej Zi stižu zajedno s njom, a pet dadilja će biti u apartmanu do njihovog. Soba u kojoj će biti opremljena je najsavremenijom tehnikom, a tu je i sala za sastanke. Bazen će biti obezbeđen samo za njih, kao i džakuzi, sauna i ostale pogodnosti kojima raspolaže ovaj hotel - završava izvor Alo-a.

Inače, Bijonse će u “Kombank areni” pevati 15. aprila, a postoji mogućnost da bude zakazan još jedan koncert. Pošto je pop zvezda baš srpsku prestonicu odabrala za početak svoje evropske turneje, pretpostavljamo da će uživati. I na bini i u apartmanu!

2024 © - Vesti online