Ponedeljak 11.03.2013.
02:15
Beta

Vučić najavio smenu nekih ministara

Rekonstrukcija Vlade Srbije na pomolu: Ivica Dačić i Aleksandar Vučić
 

"Što se nas tiče, ne morate da brinete, biće smenjenih ministara", rekao je Vučić za televiziju B92, ne precizirajući o kojim ministrima je reč. Predsednik Srpske napredne stranke je napomenuo da će o tome biti reči na Glavnom odboru SNS.

Upitan da li će biti smenjen ministar poljoprivrede Goran Knežević, i da li je zadovoljan njegovim radom, Vučić je kazao da je Knežević "napravio određene greške" u aferi sa aflatoksinom u mleku.

"Biće ljudi koje ću predložiti za smenu. To ću reći ljudima u mojoj stranci, pred stranačkim organima", dodao je Vučić. Upitan da li je premijer Vlade Ivica Dačić preko televizije saznao o najavama o rekonstrukciji vlade, Vučić je kazao da se o tome i ranije razgovalo na sednicama Glavnog odbora SNS.

"O rekonstrukciji sam govorio na nekoliko sednica Glavnog odbora, mi svakog dana razgovaramo o tome cijim smo radom zadovoljni, a čijim ne", rekao je Vučić.

On je dodao da ga zanimaju rezultati rada ministara u Vladi. "Ova vlada je radila mnogo bolje nego prethodna, svi objektivini rezultati to pokazuju. Da vidimo šta je svako u pojedinoj oblasti uradio i to neće da se odnosi samo na naprednjake nego i na sve druge", dodao je Vučić.

2024 © - Vesti online