Nedelja 10.03.2013.
21:44
Beta

Vujasinović: Mogli smo da napravimo i veću prednost

Rano smo se opustili - Vladimir Vujasinović

"Zadovoljan sam rezultatom, mada mislim da smo sa većom prednošću mogli da odemo sa Banjice na revanš meč u Brešu. Međutim, ne mogu da budem zadovoljan igrom u bazenu, pošto smo se mnogo opustili u drugom poluvremenu", rekao je Vujasinović novinarima posle pobede u Beogradu sa 9:5 u prvoj utakmici osmine finala.

Trener Partizana je istakao da je u revanšu u Breši i dalje sve moguće.

"U Italiji je sve moguće, mi smo posle prvog poluvremena vodili sa pet golova razlike, pa tako i oni kod kuće mogu da povedu na isti način. Moramo biti 100 odsto pripremljeni za tu utakmicu jer oni su potpuno drugačija ekipa kada igraju u Breši. Mnogo su agresivniji, kao što su danas bili u drugom delu utakmice", istakao je Vujasinović.

Strateg crno-belih je kazao da očekuje da sudije u revanšu puste agresivniju igru Brešinih vaterpolista.

"Sudije ih mnogo više puštaju kada su u svom bazenu, ali mislim da ćemo mi to uspeti da umanjimo i tako obezbediti plasman u osam najboljih ekipa u Evropi", kazao je Vujasinović.

Kapiten Partizana, golman Slobodan Soro, koji je imao 13 odbrana, rekao je da ne može da bude nezadovoljan sa četiri gola prednosti.

"Ne mogu da budem nezadovoljan zalihom koju smo stekli pred revanš. Ova četiri gola prednosti su prava mera, kako ne bismo opušteni otišli na gostovanje. Primili smo mnogo jeftinih golova, od otpadaka koje su oni uspeli da realizuju sa dva metra. Nadam se da ćemo to ispraviti pred revanš", rekao je Soro i dodao:

"Breša je mnogo agresivnije igrala u drugom poluvremenu, pa su nas tim presingom dosta razvukli u odbrani i omogućili sebi da dođu do lakih šansi za gol".

Revanš utakmica između Partizana i Breše igraće se 20. marta u Italiji.

2024 © - Vesti online