Ponedeljak 11.03.2013.
08:00
zadovoljna.hr, Vestionline

Kondomi za najbolji seks koji ste probali

Osim što je zaštita od trudnoće i polnih bolesti, kondom je i seksualno pomagalo
 

Bez lateksa
Kako kod žena, tako i kod muškaraca lateks je materijal koji može izazvati alergije. Upravo zbog toga proizvedeni su kondomi koji ne sadrže ovaj sastojak. Kritike kažu da su ove "gumice" vrlo ugodne i tanke.

Sa "odlaganjem"
Ovi prezervativi su saveznici mnogih žena čiji su partneri skloni prebrzoj ejakulaciji. Jače su "podmazani" lubrikantom tako da omogućuju manje trenje što će muškarcima odgoditi snošaj, a ženama produžiti užitak.

S teksturom
Kako lubrikanti mogu produžiti seks tako ga tekstura kondoma može začiniti. Upravo zbog toga tu je prezervativ kojeg krase diskretne izbočine koje tokom seksa pruža pojačanu stimulaciju.


Ekstra sigurni
Ako želite biti sigurni da ćete tokom celog seksa biti zaštićeni, uzmite ekstra sigurne kondome, koji su nešto deblji od običnih i jače podmazani lubrikantom. Isto tako, lakše se nanose i lepše prijanjaju te partnerima pružaju veću sigurnost što može rezurtirati opuštenim seksom.

S ukusom
Želite li da u seks unesete novo zadovoljstvo, začinite ga slatkim ukusom. Reč je o prezervativima koji imaju slatke, voćne ukuse, a namenjen je onima koji vole da se poigraju oralnim seksom.

2024 © - Vesti online