Subota 09.03.2013.
20:14
Vestionline, Beta

Zvezda pobedila Novi Pazar sa 3:0

Strelac trećeg gola - kapiten Nenad Milijaš

Golove za crveno-bele su postigli Luka Milivojević u 32, Ognjen Mudrinski u 34. i Nenad Milijaš u 61. minutu.

Zvezda sada ima 38 bodova, tri više od trećeplasirane Vojvodine koja je danas odigrala nerešeno protv BSK u Borči 3:3, i pet manje od lidera Partizana, koji trenutno igra protiv Jagodine. Novi Pazar je 11. sa 19 bodova.

Meč je odigran pred zvanično 14.332 gledaoca, ali publika nije videla baš kvalitetnu utakmicu, pošto je teren bio klizav od kiše, koja je počela da pada oko 20. minuta.

Trener Pazara Slavenko Kuljezević nije bio na klupi, već je ekipu vodio njegov asistent Izet Ljajić. Svoj debi u crveno-belom dresu zabeležio je pojačanje iz zimskog prelaznog roka Abiola Dauda.

Zvezda je prvu pravu šansu imala u 10. minutu, kada je Marko Vešović prošao sa desne strane i pronašao u šesnaestercu Luku Milunovića, koji je, međutim, glavom prosledio loptu pored gola.

Mudrinski je u 17. minutu pokušao sa oko 16 metara, ali je golman Pazara Marko Janković uz malo muke odbranio udarac. Zvezda je konačno povela u 32. minutu, kada je Darko Lazović presekao loptu u odbrani Pazara, a onda pronašao Milivojevića, koji je sa oko 10 metara lobovao Jankovića.

Zvezda je povela sa 2:0 pošto je Filip Mladenović prodro po levoj strani i na ivici kaznenog prostora pronašao Nenada Milijaša, koji je šutirao po zemlji, a Janković odbio loptu, samo da bi na nju naleteo Mudrinski i iz blizine zatresao mrežu.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo šansi niti lepih akcija. Jednu od retkih je imao Darko Lazović kada je u 52. minutu ušao u šesnaesterac i šutirao sa oko 10 metara, ali je njegov udarac izblokiran.

Zvezda je do trećeg gola došla u 61. minutu. Milijaš je šutirao sa oko 20 metara, a lopta je odskočila ispred golmana Jankovića, prevarila ga i ušla u mrežu.

2024 © - Vesti online