Subota 09.03.2013.
21:55
Smedia

Žena sa najsnažnijom vaginom na svetu!

Kako Ruskinje vežbaju intimnu gimnastiku
 

Tatjana je inače Ginisova rekorderka u bizarnoj disciplini "dizanje tereta vaginom" sa rekordom od upravo ne tako malih 14 kilograma.

Gostujući u jednoj emisiji britanske televizije pod nazivom "Body Shocking Show" ona je gledaocima otkrila kako u stvari uspeva da podigne ovaj teret svojim najintimnijim delom tela.

Gostujući u ovoj emisiji Tatjana je demonstrirala svoje "umeće" podigavši težinu od 6 kilograma, dva tega od po tri kilograma. Objašnjavajući svoju neverovatnu tehniku nekadašnja ruska gimnastičarka je gledaocima pokazala komad drveta elipsastog oblika koji oblaže kondomom, koji na svom drugom kraju ima kanap na koji kaći teret.

Taj obloženi komad drveta, po njenim rečima, ubacuje u vaginalni otvor i sve ostalo je snaga vaginalnih mišića koji dovoljno čvrsto drže ovaj komad drveta da može da izdrži terete veće od 10 kilograma.

Tatjana je kreator i websajta na kojem promoviše takozvanu Intimnu gimnastiku. Po njenim rečima, njeni vaginalni mišići su poput mišića svih drugih žena.

- Ja sam imala normalne vaginalne mišiće kao i svaka druga žena, ali sam posle 20 godina treninga dostigla formu mojih vaginalnih mišića da mogu da podižem i velike terete - izjavila je Koževnikova.

2024 © - Vesti online