Subota 09.03.2013.
00:15
Pressonline

Uroš Mišić i Marko Mišković cimeri

Uroš Mišić ponovo u sukobu sa zakonom

Uroš Mišić, osumnjičen je da je u februaru učestvovao u tuči u beogradskom klubu "Plastik" u kojoj su povređeni američki marinci Moler A. Dž. i Garsija E.H., koji obezbeđuju američku ambasadu. Nakon što je Mišiću istražni sudija odredio pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje, on je prebačen u ćeliju Specijalnog suda.
 

Marko Mišković je bio 2009. godine potpredsednik Crvene zvezde ali je na zahtev Delija napustio Marakanu kada i svi čelni ljudi Crvene zvezde. Nebojša Čović je na indirektan način rekao da je Markov otac Miroslav hteo da privatizuje stadion i plac oko njega.

Sagovornik Pressonline dodaje da je Mišić iskusan kada je u pitanju boravak u ćeliji, a i da se Mišković već privikao na ograničen prostor.

"Oni su se pozdravili i kratko popričali o običnim stvarima. Zatim su gledali televiziju",  naveo je izvor Pressonline.

Dobio novog cimera: Marko Mišković, sin vlasnika Delte holdinga Miroslava Miškovića
 

Kod sudije, Mišić je tvrdio da nije učestvovao u tuči kada su brutalno pretučena dva marinca. Međutim, devojka koja je te noći bila u klubu prepoznala je ovog navijača kao jednog od batinaša. Uroš Mišić se prijavljuje na informativni razgovor u društvu svog advokata Borivoja Borovića Uroš Mišić se prijavljuje na informativni razgovor u društvu svog advokata Borivoja Borovića

Inače Mišić je krajem godine odslužio kaznu za napad na policajca Nebojšu Trajkovića na fudbalskoj utakmici između Zvezde i Hajduka iz Kule 2. decembra 2007. godine. On je bio osuđen na pet i po godina zatvora, ali je primenom Zakona o amnestiji na slobodu je izašao šest meseci ranije.

Inače, ćelija Marka Miškovića i Uroša Mišića se nalazi u istom bloku gde su svojevremeno bili Sretko Kalinić i Željko Milovanovića koji su iz svojih ćelija uspeli i da pobegnu

2024 © - Vesti online