Petak 08.03.2013.
10:37
Vestionline

Boaš: Velika evropska noć; Stramaćoni: Nema predaje

Fantastiča partija Gereta Bejla, koji će zbog kartona propustiti revanš na "Meaci"

"Odlična partija tokom svih 90 minuta, igrali smo lep i napadački fudbal, sveli šanse protivnika na minimum, bila je ovo velika i lepa evropska noć za Totenhem. Nismo prošli dalje, stadion Intera nije mesto na koje se dolazi tek tako. Faliće nam samo Geret Bejl, ali imamo talentovan tim koji će znati da nadoknadi njegov izostanak", rekao je Viljaš Boaš posle ubedljive pobede protiv nero-azura sa 3:0.

Bejl je postigao prvi gol na meču već u 6. minutu, ali je ubrzo i prestrogo dobio žuti karton zbog navodnog pokušaja da simuliranjem iznudi penal.

"Igrali smo odlično i nametnuli tempo od samog početka, dali smo sebi sigurnost, i to se isplatilo, rezultat sve govori", rekao je Bejl.

Nakon debakla trener Intera Andrea Stramaćoni naglasio je dominaciju domaćina.

"Totenhem je bio bolji u više segmenata. Fizički su najteži rival koji smo mogli da dobijemo. Možemo samo da žalimo za šansama Alvaresa i Palasija, jer bi bili u mnogo boljoj poziciji", rekao je Stramaćoni.

Trener Intera ističe da njegov tim još uvek ima šanse i da neće tako lako i bez velike borbe odustati od plasmana u četvrtfinale Lige Evrope.

"Fudbal je čudna igra, nikad se ne zna. Inter je pravio slične preokrete u prošlosti. Od početka smo pokazivali koliko nam je važno ovo takmičenje, ali smo u ovaj meč ušli sa malo opcija, sa nekoliko igrača van forme. Ipak, Totenhemu pripadaju sve zasluge", kazao je Stramaćoni koji je u startnu postavu uvrstio Antonija Kasana sa kojim je imao žestok obračun prošle sedmice.

"Nema potrebe da se mirimo, ono što se desilo je prošlost. Igrao je i bio na nivou zadatka. Moramo nastaviti da idemo Interovim putem", zaključio je Stramaćoni.

2024 © - Vesti online