Ponedeljak 15.02.2010.
16:43
Vestionline

Udovičić saopštio spisak za Kanađane

Udovičić je za ovu akciju napravio dva spiska. Na prvom su igrači koji će sparingovati Kanađanima na Tašmajdanu 17. i 18. februara . Na njemu nema igrača Partizana i Vojvodine koji imaju po rasporedu susrete Evrointer lige.

Za 19. i 20. februar u bazenu će se naći vaterpolisti Srbije,igrači ova dva tima sa igračima iz Pro Reka i Katara koji će igrati zvaničnu utakmicu a zatim se i pripremati za meč sa Turskom u okviru 4. kola Svetske lige 23.februara u Istambulu.

Srbija će odigrati dve prijateljske utakmice sa Kanadom, a potom sledi put u Istanbul na utakmicu 4. kola grupe C Svetske lige protiv Turske, gde će se ekipi priključiti Vanja Udovičić.

Na prvom spisku nalaze se juniorski reprezentativci Janko Radović, Nikola Dedović, Aleksa Šaponjić, Aleksandar Petrović, Petar Marković, Denis Šabani, Nemanja Ubović, Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Marko Matović, Mihajlo Milićević, Miloš Miličić i Sava Rađenović.

Na drugom, glavnom spisku su Slobodan Soro, Branislav Mitrović, Duško Pijetlović, Nikola Rađen, Milan Aleksić, Živko Gocić, Marko Avramović, Andija Prlainović, Stefan Mitrović, Slavko Gak, Miloš Ćuk, Gojko Pijetlović, Slobodan Nikić, Filip Filipović, Srđan Vuksanović, Boris Vapenski, Uroš Kalinić i Petar Filipović.
 

2024 © - Vesti online