Četvrtak 07.03.2013.
15:32
Vestionline

Jedan lav pojeo volonterku, drugi devojku dok je imala seks

Ne izazivajte lava ni kada je budan ni kada spava
 

Direktor vrta u Kaliforniji Dejl Anderson plakao je dok je novinarima čitao saopštenje u kojem je naveo da je lav napao volonterku koja se brinula o životinjama kada je ušla u ograđeni prostor u kome je bila četvorogodišnja životinja.

Lava je ubio lokalni policajac koji je došao u park pošto je prijavljen napad. Policija istražuje zašto je ona ušla u ograđeni prostor i zašto ju je lav napao. Mediji prenose da je nesrećna devojka još bila u kavezu, živa ali teško povređena kada je policija stigla.

Otac nastradale Dajane, Pol Henson, rekao je da je njegova ćerka s oduševljenjem počela svoj staž od šest meseci u ovom parku i da je na svom profilu na Fejsbuku često objavljivala fotografije životinja s kojima je radila, među kojima je i lav koji ju je ubio.

Da drugom delu planete, lav je napao par tokom seksa u jednom nacionalnom parku u Zombabveu. Muškarac je potpuno go uspeo da pobegne do obližnjeg puta gde su ga vozači prvo ignorisali. Nekako je uspeo da zaustavi jedan auto i odveze se do policije, ali njegova partnerka je u međuvremenu već završila kao plen lava.

2024 © - Vesti online