Četvrtak 07.03.2013.
00:39
telegraf.rs

Posao iz snova, plata 79.000 evra

Moći ćete da uživate u ovakvim prizorima i pritom zaradite ogroman novac
 

Konkurs je otvoren za mlade putnike koji imaju od 18 do 30 godina, a posebno je usmeren na međunarodno tržište koje je prihvatljivo za dobijanje australijske turistučke vize, poput Velike Britanije, SAD-a, Francuske, Hong Konga, Tajvana, Južne Koreje i Japana.
 

Ovo je nastavak kampanje iz 2009. godine, u kojoj je pobednik Birton Ben Sauhal postao čuvar na Velikom koralnom grebenu, a ove godine u ponudi je šest najboljih poslova na svetu. Plata iznosi 50.000 australijskih dolara, dok je za životne troškove predviđena ista cfira.  

Pozicija "glavnog šaljivdžije u Novom Južnom Velsu" omogućava da postanete VIP Sidneja i da prisustvujete svim značajnim festivalima i događajima i to objavite na Tviteru.
 

"Majstor ukusa" putovao bi Zapadnom Australijom, jeo u najboljim restoranima, pio u vinarijama, pivarama i pabovima, dok će posao "avanturiste" biti da u Severnoj Teritoriji otkrije najbolju stranu turističkog posla. Tu su i pozicije park rendžera u Kvinslendu, lifestyle fotografa u Melburnu i domara u divljini u Južnoj Australiji.


Ministar turizma Australije Endru Mekevoj izjavio je kako bi konkurs trebalo da podstakne osećaj mladih putnika za zabavu i avanturu.
 

- Ovaj konkurs nudi odličnu platformu da privučemo što više mladih ljudi iz celog sveta da dođu u Australiju na odmor, ali i da rade, pomognu da popunimo mnoga radna mesta koja su prazna u turizmu širom Australije – rekao je Mekevoj.

2024 © - Vesti online