Sreda 06.03.2013.
10:51
Alo

Igbala ulazi na farmu sa Ekremom!

Hoće li svojoj ženi ljubiti stopala kao Vendi: Igbala i Ekrem
 

Naime, ona je dobila ponudu od organizatora da se pojavi na imanju u Lisoviću, ali uslov je bio taj da neko od čelnika “Pinka” dođe u Ameriku kako bi potpisala ugovor, što je učinio lično Željko Mitrović.

Novi farmeri: Danijel Alibabić, Ivana Šašić i Siniša Pešić Teča!

Iako su spremili brojna iznenađenja za novu sezonu, organizatori dobro skrivaju spisak potencijalnih učesnika. Međutim, kako saznajemo, u “Farmi 4” naći će se crnogorski pevač Danijel Alibabić, folkerka Ivana Šašić i reper Siniša Pešić Teča, kojeg publika pamti iz spota “Krimi rad” Jelene Karleuše.

- Kada su obelodanili da je Jevrić potpisao ugovor za “Farmu 4“, koji mu je u Njujork odneo vlasnik "ružičaste televizije" Željko Mitrović, svi su bili ubeđeni da u rijaliti šou ulazi Ekrem sam. Međutim, pozadina je drugačija, organizatori su imali sasvim druge namere, a to je da se Jevrić pojavi sa svojom suprugom Igbalom - otkriva za “Alo!” izvor i objašnjava:

- Opšte je poznata stvar da je prošlu sezonu u ovom rijalitiju obeležio upravo Ekrem, koji je imao “ljubavni” izlet sa Vesnom Vukelić Vendi, što se Igbali, logično, nikako nije dopalo.

Jevrićeva supruga je u više navrata izjavila da bi pustila svog muža u neki novi rijaliti šou samo ako bi ona bila sa njim, jer bi tako mogla da kontroliše situaciju. S obzirom na to da su organizatori znali za njene izjave, ovoga puta angažovali su Igbalu kako bi zajedno sa suprugom bila u “Farmi” i uspeli su u tome. Na nagovor sinova i Ekrema, ona je pristala da sa mužem uđe u ovaj šou i provede 100 dana na imanju u Lisoviću - završava naš izvor.

Da li će bračni par Jevrić ispuniti očekivanja produkcije i kako će se snaći u ulozi seljana, ostaje da se vidi.

Goca Božinovska u "Farmi" sa ćerkom Jelenom!

Navikli smo da u rijalitijima viđamo aktuelne i bivše parove, prijatelje i neprijatelje, članove iste familije, ali ne i majku i ćerku, no “Farma 4” biće posebna i po tome što će u njoj učestvovati folk pevačica Goca Božinovska i njena naslednica Jelena Vučković! Takođe, biće tu i supružnici koji su učestvovali u rijalitiju “Put oko sveta”, Radojka i Dule Bogdanović.

2024 © - Vesti online