Sreda 06.03.2013.
10:03
Vestionline, B92

IV: Nole na Endija, Rafa na Rodžera

Želi da nastavi pobednički niz - Novak Đoković

Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom ga čeka pobednik meča između Aljaža Bedenea i Fabija Fonjinija. Ukoliko prođe tu prepreku, Novaka u trećem kolu najverovatnije čeka Grigor Dimitrov, dok bi mu u osmini finala projektovani rivali bili Sem Kveri ili Huan Monako. U četvrtfinalu bi trebalo da ga čeka Žo-Vilfred Conga, mada su u tom delu kostura i Miloš Raonić i Marin Čilić.

Viktor Troicki na startu igra sa Belgijancen Davidom Gofanom, kojeg je nedavno pobedio u Dejvis kupu, a u eventualnom drugom kolu čekao bi ga Florijan Majer. U tom delu žreba projektovano je četvrtfinale između Tomaša Berdiha i Davida Ferera.

Janko Tipsarević je kao šesti nosilac, takođe slobodan u prvoj rundi, a u drugoj ga čeka bolji iz duela Felisijana Lopesa i kvalifikanta.

Fedrer počinje sa pobednikom meča Istomin – kvalifikant, u trećem kolu čeka ga Žilijen Beneto, koji ga je nedavno savladao u Roterdamu, a zatim Izner ili Vavrinka.

Pre duela četvrtfinalnog duela sa Federerom, rafael Nadal će morati da pobedi boljeg iz dvoboja Soede i Herisona, potom mu sledi Južni ili Malis, i četvrto kolo u vidu Janka Tipsarevića, mada su tu i Bagdatis i Sepi.

2024 © - Vesti online