Utorak 05.03.2013.
23:35
Vestionline, Blic

Murinjo: Nezasluženo, jer najbolji tim je izgubio!

Bez teksta - Aleks Ferguson

Pravi spektakl odigran je na "Teatru snova", preokret, golovi i isključenje obeležili su prolaz "kraljevskog kluba" među osam najboljih ekipa, odnosno eliminaciju Mančester Junajteda iz elite.

"Najbolji tim je izgubio. Srećni smo zbog prolaza, ali nismo igrali dobro, nismo zaslužili da pobedimo, ali to je fudbal. Kad vam je golman najbolji igrač, to je dokaz da niste imali kontrolu. Neću da pričam o sudijskim odlukama oko kojih nisam siguran", kazao je Murinjo posle pobede svog tima rezultatom 2:1.

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson nije želeo da priča posle poraza.

Umesto njega pred novinarima se pojavio asistent Majk Filan koji je objasnio da su svi u šoku, kao i da je isključenje Nanija bilo prestrogo.

"Vrlo smo razočarani. Svi u svlačionici su sedeli i pitali se šta se to dogodilo i kako. Svi su u čudu, zajedno sa menadžerom. Ferguson nije u stanju da razgovara sa sudijom o njegovoj odluci. Mislim da to dovoljno govori zašto sam ja ovde, a ne menadžer ovog fantastičnog kluba. Odluka sudije bila je vrlo stroga, možda i nezamisliva u tom momentu", rekao je Filan.

Asistent menadžera "crvenih đavola" je potom komentarisao večerašnji poraz.

"Imali smo pravu taktiku u prvom poluvremenu i 0:0. U nastavku smo poveli i imali kontrolu, stvorili još nekoliko šansi, nakon čega se sve promenilo. Potpuno neverovatna odluka, ali smo morali da se nosimo s tim. Igrati protiv Reala sa desetoricom je izuzetno teško i bili smo razočarani što smo brojčano slabiji. Sjajna predstava bačena je u senku jednom sudijskom odlukom", dodao je Filan.

2024 © - Vesti online