Utorak 05.03.2013.
12:01
D. Đ. - Vesti - Foto: Vesti

Spas stigao u pravi čas

Vesna i Dejan Milošević

Nemaština se i dalje nadvija nad ovom porodicom čije su svakodnevne misli usmerene ka jednom: da li će biti dovoljno novca za neophodne lekove.


- Za hranu se nekako i snalazimo, primila sam platu od 100 evra u kompaniji Jumko, gde radim kao kuvarica po potrebi. Kad nam stigne 40 evra od našeg anonimnog dobrotvora suze nam pođu niz lice, taj novac nekako dođe u poslednji čas, kao spas baš kada nam nedostaju lekovi bez kojih ne možemo ni dana da živimo. Najveći problem su nam zdravstvene knjižice koje nisu overene već dva meseca. Sve usluge u bolnici plaćamo, a lekove kupujemo - jada se Vesna.


Dejan ne izlazi iz sobe. Čita knjige dok je dan, a rano leže pošto nemaju struju. Bole ga zglobovi i sve ređe izlazi iz kuće. Podrška dobrih ljudi Miloševićima mnogo znači, pa se i ovoga puta najiskrenije zahvaljuju svom stalnom donatoru.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online