Utorak 05.03.2013.
00:13
smedia.rs

U dva zamaha nožem devojci odsekao glavu

Prema nalazu psihijatrijskog veštačenja, Mišić je osoba s asocijalno-disocijalnim poremećajem, s dodatnim narcističkim, pa moguće i sadističkim elementima ličnosti
 


Posle hapšenja i tokom istrage Mišić se branio ćutanjem, a jedino što je rekao istražiteljima bilo je:


- Ja to nisam učinio!


Sumnja se da je, ugledavši devojku koja je prolazila šumom, Mišić prišao i snažno je uhvatio rukama onemogućivši joj otpor. Zalepio joj je usta, vezao ruke, da bi je zatim odvukao niz južnu padinu do ogradnog zida. Potom je nesretnu devojku položio na tlo, skinuo je i u svega dva zamaha nožem odrezao glavu.


Kako se navodi u optužnici, nakon što je Mišić ubio Selenu, njeno telo je ugurao u šupljinu u zidu, koju je zatim prekrio zemljanim slojem, suvim granjem i sasušenim borovim iglicama. Na sve to nabacao je kamenje, kako bi svoj zločin prikrio. Ali, njeno telo je pronađeno tri dana kasnije, a na samolepljivoj traci kojom je vezao devojčine ruke nađen je Mišićev DNK. Njegovi biološki tragovi nađeni su i na mestu događaja, ali i na predmetima nađenim u blizini skrivenog tela.


Posle ubistva ponašao se kao da se ništa nije dogodilo i veštaci ga opisuju kao emocionalno izuzetno hladnu osobu kojoj ubijanje ne predstavlja problem.


Prema nalazu psihijatrijskog veštačenja, Mišić je osoba s asocijalno-disocijalnim poremećajem, s dodatnim narcističkim, pa moguće i sadističkim elementima ličnosti. Ali, u trenutku zločina, kao i kasnije, bio je uračunljiv. I upravo zbog toga sada mu preti kazna doživotnog zatvora.

2024 © - Vesti online