Ponedeljak 04.03.2013.
18:24
Vestionline, Blic

Nikolić: Napadamo titulu, a posle i Evroligu

Protiv Zadra i Splita moramo da pokažemo karakter - Muta Nikolić

"Mi radimo i klub sazreva. Ništa ne može da se postigne preko noći. Ovo je ozbiljan projekat. Sledeći veliki korak je izgradnja dvorane, ali to moramo da ispratimo rezultatima. Svake godine klub je išao stepenicu po stepenicu, izbacivali smo igrače za reprezentaciju, pravili dobre rezultate. Evropa je naredni, prirodan korak", rekao je Nikolić za "Žurnal".

Nakon kikseva u "Jezeru", izgledalo je da će Radnički ponovo izgubiti trku za Evropu. Sve se promenilo serijom dobrih rezultata, i tri kola pre kraja, Kragujevčani su uz Igokeu i Crvenu zvezdu najbliži fajnal foru.

"Protiv Zadra i Splita na gostovanjima moramo da pokažemo karakter. Ako te mečeve ne pobedimo sve ćemo prosuti. Posle pobede Partizana u Zagrebu mi smo gotovo sigurno u Evropi. Taj zadatak je završen, ali što bismo stali. Sada napadamo fajnal-for, pa što ne i Evroligu. Ne letimo i ne maštamo, ali niko ne može da nam uzme pravo da se borimo i pucamo visoko. Želimo 10 hiljada ljudi na meču u Kragujevcu i verujemo da to možemo da postignemo", rekao je Nikolić.

2024 © - Vesti online