Ponedeljak 04.03.2013.
17:20
Vestionline

Skandal Marije Šerifović na Beosongu

Marija Šerifović objasnila RTS-u i Beosongu šta misli o tom festivalu
 

Marija Šerifović, kao pevačica koja je dovela Evroviziju u Beograd, nastupila je sinoć u revijalnom delu programa. Pravo iznenađenje nastalo je kada je na binu izašla u crnoj majici sa natpisom "Muzika protiv korupcije". Obzirom na njene ranije komentare i optužbe Maje Nikolić, koja nije prošla u finale, očigledno je da Marija nije mislila na korupciju protiv koje se bori Aleksandar Vučić.

Prilikom dolaska u studio na Košutnjaku ona je rekla da nema favorita i da na ovogodišnjem Beosongu ne navija ni za koga. Pozivu organizatora da nastupi u revijalnom delu odazvala se iako je pre mesec dana kritikovala izbor kompozicija koje su nastupale. Tada je na Tviteru obzanila da je posle finalnog izbora komisija naknadno sazvana da bi se još neki takmičari ubacili u TOP 15.

Marija Šerifović je izlaskom na scenu u pomenutoj majici "zapalila" društvene mreže, a čestitke su joj stizale sa svih strana pa se oglasila i Neda Ukraden.

Posle nastupa nije želela da daje bilo kakve komentare, već je samo poručila da je majicom koju je nosila sve rekla i napustila studio! Dodala je da proglašenje pobednika neće sačekati jer ima pametnija posla.

2024 © - Vesti online