Ponedeljak 04.03.2013.
17:33
Beta

Arunovićeva i Jovanović najbolji sportisti Zvezde u 2012.

Zorana Arunović

Njima su na svečanosti povodom 68. godišnjice tog sportskog društva, nagrade uručili predsednik Crvene zvezde Aleksandar Boričić i predsednik fudbalskog kluba Dragan Džajić.

Za najbolju ekipu SD Crvena zvezda izabrana je odbojkaška, dok je najbolji trener Ratko Pavličević, iz ženskog odbojkaškog kluba.

Za najbolje juniore izabrani su odbojkašica Mina Popović i kuglaš Igor Kovačić, dok su mačevaoci najbolja ekipa u toj kategoriji. Nagradu u konkurenciji kadeta dobili su košarkašica Aleksandra Crvendakić, džudista Strahinja Bunčić i fudbalski klub. Među pionirima bili su teniserka Jovana Vuković, karatista Velibor Perić i košarkaši.

Specijalno priznaje SD Crvena zvezda dobili su trener vaterpolista Dejan Savić i tenisera Marko Savić, dok je za medijsku ličnost proglašen muzičar Bora Đorđević.

Nagradu za životno delo dobili su Olga Acić iz atletskog kluba i Zoran Vidaković iz plivačkog.

Predsednik SD Aleksandar Boričić rekao je da su crveno-beli, pored mlađih kategorija, 2012. godine počeli da postižu odlične rezultate i u seniorskoj.

"Nije lako proizvoditi nove talente, a još ih je teže naterati da ostanu, kako bi poput nekih iz prošlosti postali simboli kluba", rekao je Boričić mnogobrojnim zvanicama na koktelu u medija centru na stadionu Crvene zvezde.

2024 © - Vesti online