Utorak 05.03.2013.
08:00
luxlife.rs

Pogledajte futuristički Audi D7

Prvi crteži Audija D7 najavljuju super- snažan motor smešten u prednjem delu vozila, ali najupadljivija karakteristika ovog modela biće jaka neonska svetla, koja se protežu sa strane automobila ali i oko prednjih i zadnjih farova. Izložba radova talentovanih dizajnera automobila, “Od sna do jave”, održana je u Teheranu, u galeriji Kamal Aldin Bežad.

Svrha ove itekako posećene manifestacije bila je da se prikažu talenat i mogućnosti mladih svršenih studenata Univerziteta za Industrijski i Transport dizajn. Jedan od njih, Kave Naser Bakt, stvorio je Audi D7 koncept, koji se osim zavidnih tehničkih karakteristika, odlikuje i prelepim spoljašnjim dizajnom sa jasnim, blagim konturama i već pomenutim neonskim svetlima, uz koje ovaj automobil ne može da ostane neprimećen.
.

Audi automobili nesumnjivo spadaju u kategoriju automobila koji grade imidž moćnog motora ispod haube. Prevedeno sa latinskog ime kompanije znači "Slušaj" i pored pukog naziva koji se odnosi na slušanje zvuka motora, ono obeležava rođenje kompanije Audi. Kompanija je nastala na temeljima stare fabrike "Horč“ osnovane davne 1899.godine.

2024 © - Vesti online