Ponedeljak 04.03.2013.
11:09
Vestionline

Rukometaši Partizana savladali Zvezdu

Rukometaši Partizana grabe ka novoj tituli

Rukometaši Partizana su od početka utakmice imali prednost i kontrolisali situaciju na terenu. Zvezdini igrači su u nekoliko navrata uspeli da priđu na "minus dva", ali za više od toga nisu imali snage.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nemanja Ilić sa sedam golova, dok je crveno-bele predvodio Stefan Alčaković sa šest pogodaka.

Trener Partizana Aleksandar Brković rekao je da je njegov tim bio obazriv u derbiju.

"Ne mogu da budem zadovoljan prvim delom utakmice u kome smo i mi i Zvezda grešili. Nije se znalo ko će kome pre da pokloni loptu. Verovatno smo mogli utakmicu lakše da rešimo... U prvom delu sezone smo uzeli samo bod Zvezdi, tako da smo bili obazrivi", rekao je Brković.

Partizan je ostao je na prvom mestu tabele, devet kola pre kraja prvenstva.

"Još devet pobeda i osvojićemo titulu", dodao je Brković.

Trener Zvezde Nenad Peruničić ocenio je da je Partizan zasluženo slavio, ali je kazao da je situacija u njegovom timu jako teška.

"Zaslužena pobeda Partizana, bili su konkretniji u svakom delu igre. Ovo je naš maksimum, naročito posle svega što se dešavalo u Šapcu (oduzimanje bodova). Iako igramo u visokoj formi, doživeli smo mnogo negativnih stvari i ja više ne znam kako da povratim igrače. Došao je trenutak gde oni više ne mogu ni da igraju, ni da razmišljaju o utakmicama", rekao je Peruničić.

"Nadam se da će moja ekipa povratiti veru u sebe. Nije lako igrati sa 16 oduzetih bodova, ne znamo ni cilj igranja", dodao je trener Zvezde.

2024 © - Vesti online