Nedelja 03.03.2013.
20:31
Smedia

Zanemeće i oni koji ne veruju u duhove

Neobično biće zabeleženo kamerom
 

Video koji je svojevremeno bio vrlo popularan na Jutjubu navodno prikazuje Rusa koji tokom šetnje sa psom naiđe na devojčicu koja u šumi vežba levitaciju.

Bezglavi duh

Duh zabeležen u napuštenoj iračkoj školi, ostavio je mnogo veći utisak na gledaoce nego na prisutne klince, sudeći prema njihovim reakcijama.

Mladići neko vreme obilaze napuštene učionice, trčkaraju i vire u praznu učionicu u kojoj se odjednom pojavi bezglavi duh te krene prema njima. Možda nisu videli ono što je kamera zabeležila...

Anđeo iz Džakarte

Na snimcima sigurnosnih kamera očekujemo mutne i neprepoznatljive siluete koje možemo lako opisati kao manipulacije, ali ono što je zabeleženo na trgu u Džakarti vrlo je posebno.

Pali anđeo

Još jedan potencijalni anđeo zabeležen je na snimku, a navodno je snimljen u Španiji. Dvojica muškaraca su krenula u noćnu potragu za izvorom čudnih zvukova i putem su pronalazili perje.

Duh iz Diznilenda

Možda iz čiste dosade, a možda i da stvarno prestraši posetioce uklete kuće, jedan duh je odlučio da prošeta Diznilandom.


Demoni

Video koji smo sačuvali za kraj vrlo je lako otpisati kao 'lažnjak', ali to nimalo neće ublažiti utisak koji ostavlja. Pogotovo ako ga gledate sami u mračnoj sobi.

Zvučna kulisa i 'specijalni efekti', ako tako želite da ih zovete da biste lakše zaspali, odrađeni su vrlo dobro.

2024 © - Vesti online