Nedelja 03.03.2013.
19:09
dnevnik.hr

Go-go igračice otkrile sve tajne svog posla

Danju uzorne studentkinje, noću devojke koje zabavljaju
 

Nikolina Bestić iz Hrvatske studentkinja je treće godine novinarstva. Plesom se bavi od svoje desete godine i većinu kostima sašila joj je mama koja joj daje punu podršku. Ovog vikenda nastupila je s koleginicom u jednom popularnom zagrebačkom klubu.

Nina Bunjevac voditeljka je plesnog kluba First Entrtaiment i kaže kako se cena za koreografirani nastup kreće od oko 600 evra pa na dalje.

Ekipa hrvatske televizije obišla je i Beograd, grad u kojem je, kako kažu, zanimanje go-go plesačice vrlo unosno. Mesečno plesačice mogu da zarade i do tri prosečne srpske plate.

- Navikneš se na brz novac, na tako lak novac i uđeš u tu celu rutinu i sve to – rekla je ekipi Provjerenog, Jelena Krunić plesačica koja po klubovima radi već više od sedam godina, a prenosi Dnevnik.hr.

Iako su izložene predrasudama, one svoj posao vole više od svega. Svesne su, ipak, da to nije posao dugog veka. Usprkos osudama, ples je ono što ovim devojkama, a neretko i njihovim porodicama plaća životne troškove, što god neko mislio o tome.

2024 © - Vesti online