Nedelja 03.03.2013.
00:38
telegraf.rs

Beosong: Izabrano pet finalista

U nedelju uveče sve kreće iz početka, pet finalista će ponovo izvesti svoje kompozicije, a gledaoci će svojim glasovima odlučiti ko će nas predstavljati na “Evrosongu” koji se u maju održava u Švedskoj.

Ubitačan trio (sleva): Sara Jovanović, Mirna Radulović, Nevena Božović
 


Naravno, neki su likovali a neki tugovali nakon ovakvog ishoda. Maja Nikolić, koja je očigledno bila ubeđena da ima zagarantovano mesto u finalu, iz studija RTS-a je izjurila besna kao furija, a nije želela ni da se obrati okupljenim novinarima. Saška Janković je blistala od sreće i izjavila da je imala veliku tremu. Dušan Svilar je skromno rekao da on može mnogo bolje, ali da je iscrpljen od prehlade.

 


Devojke iz sastava “Sky’s” su bile najveselije i ispričale su da uopšte nisu očekivale prolaz u finale, jer, kako kažu, konkurencija je bila veoma jaka. Sa druge strane, Mirna, Sara i Nevena su samouvereno poručile da su one očekivale finale.


U polufinalu festivala se takmičilo 15 izvođača, a temperaturu u bekstejdžu je pre početka takmičenja propisno podigla Sara Jovanović koja se pojavila polugola, u crvenom korsetu i crvenim mrežastim čarapama, sa skoro golom zadnjicom!

2024 © - Vesti online