Subota 02.03.2013.
20:38
Vestionline, Blic

Novak: Sitnice odlučile finale

Skroman - Novak Đoković

Đoković se posle pobede zahvalio navijačima na izuzetnoj podršci, naročito u trenucima kada se lomio meč, a osvrnuo se i na sam turnir.

"Toliko je stvari koje me vezuju za ovaj turnir. Lepo se osećam na njemu, uvek je divno igrati u Dubaiju. Nadam se da će se ovaj turnir transformisati u turnir Masters serije", rekao je Đoković.

Srpski teniser je rezultatom 7:5, 6:3 protiv Berdiha došao do 36. titule u karijeri.

"To nije bilo lako finale za nas. Tomaš je sjajan teniser, bio je u finalu Vimbldona. Imao sam sreće da ga pobedim", rekao je Đoković.

On je objasnio da je čekao svoju šansu i kada je iskoristio kada je dočekao.

"Tomaš mi je pomogao kada je promašio lak volej, ali još sam morao da se borim i da verujem da mogu da se vratim. Mislim da tako nešto i odlučuje pobednika ovakvih mečeva", rekao je Đoković.

Češki teniser je objasnio da je imao brejk, ali da je to nije bila naročita prednost protiv igrača kakav je Đoković.

Đoković putuje u Los Anđeles na egzibicioni turnir

 

Novak već pakuje kofere za Los Anđeles gde će igrati na egzibicionom turniru na kojem će, između ostalih, učestvovati i njegov dečački uzor Pit Sampras.

 

"Ova godina je dobro počela za mene. Sada pakujem torbe i pravac Los Anđeles, jer učestvujem u egzibiciji sa sjajnim igračima kao sto su Mardi Fiš, Tomi Has, Džejms Blejk, Pit Sampras i braća Brajan. Zajedničkim snagama ćemo da promovišemo tenis i pokušamo da prikupimo što više novca za nekoliko humanitarnih fondacija, među kojima je i moja", napisao je Đoković na Fejsbuku.

 

Egzibicioni turnir u Los Anđelesu biće održan u noći između ponedeljka i utorka.

2024 © - Vesti online