Subota 02.03.2013.
15:51
Telegraf.rs

Đurić: Karadžić može da ruši i gradi po Staroj Pazovi!

"Neka nas Tole ostavi na miru s tom pričom oko izgradnje stadiona" - Dragan Đurić

Neki funkcioneri su uzdržani, dok su drugi vrlo oštri, poput predsednika Partizana Dragana Đurića.

"To je sramota. Zaista nema smisla da se predlažu takve ideje. Mi imamo plan o izgradnji novog stadiona, a ceo taj projekat je stopiran zbog viših interesa. Ako neko bude rušio Partizanov stadion, to ćemo biti sami mi, i to da bismo na tom mestu izgradili novi, bolji i lepši. Neka se predsednik FSS bavi izgradnjom nacionalnog stadiona i neka ostavi ljude iz Partizana i Zvezde na miru", izjavio je Đurić za "Naše novine", uz opasku da to ni navijači ne žele.

"Naravno da navijači ne bi pristali na tako nešto. Najbolje da lokacija bude u Staroj Pazovi. Pa, to je neozbiljno. Tole neka ruši i gradi po Pazovi", zaključio je Đurić.

Iz Crvene zvezde zasad se nije oglasio predsednik Dragan Džajić, ali jeste potpredsednik Nebojša Čović, koji je istakao da će se o predlogu izjasniti Upravni odbor.

"Videli smo izjave predsednika FSS. Crvena zvezda će se izjasniti posle sednice UO u ponedeljak. O takvim stvarima ne želimo da dajemo pojedinačna mišljenja. Nećemo da se delimo na dobre i loše zvezdaše i iritiramo javnost", rekao je Čović.

Bivši generalni sekretar "crveno-belih" Vladimir Cvetković, pošto je u penziji ne mora da bude diplomata, a ideju je ocenio neozbiljnom.

"Odmah ću reći da je to skroz neozbiljno. Nemoguće je da se to desi, jer i Zvezda i Partizan od kada postoje vezani su za stadione na kojima se i danas nalaze. Zaista bi bili smešno iseliti ih bilo gde. Sve i da bude izvodljivo i da klubovi dobiju neki novac, opet je nerealna priča. Pa neće valjda Zvezda i Partizan da se prodaju za po 150 miliona evra? Karadžić je ozbiljan čovek, nisam očekivao od njega takve predloge", kazao je Cvetković.

2024 © - Vesti online