Subota 02.03.2013.
02:29
Vestionline, B92

Vučić protiv pljačkaša naroda: Ne može pretplata uz porez!

Glupi i nepošteni predlog može da prođe samo ako ga neko smeni: Aleksandar Vučić
 

On je na sastanku sa, verovatno profesionalno nesposobnim, ali to nije potvrđeno, ministrom kulture Bratislavom Petkovićem rekao: "Tu ideju možete da sprovedete samo ako me smenite", što je za B92 potvrđeno i u informativnoj službi SNS-a.


Pomoćnik ministra kulture i informisanja zadužen za medije Dragan Kolarević kaže da će novi zakonski predlog biti završen do kraja prve nedelje marta.


Prema njegovim rečima, naknada za RTS i RTV trebalo bi da se naplaćuje po sadašnjoj ceni od 500 dinara, odnosno oko 6.000 dinara godišnje, a još nije dogovoreno da li će se naplaćivati kvartalno, ili mesečno, sa 12 pojedinačnih uplatnica.


Nažalost, mala je šansa da će Vučićeva “robinhudovska“ borba na kraju dovesti do toga da narod plaća novac za profesionalnu nacionalnu televiziju, koja neće lagati i kukati kako nema para, a zapošljavati pri tome nove stručnjake; koja će omogućiti da budu kupljene sve utakmice fudbalske Lige šampiona; koja će zabraniti sama sebi da se posle deset repriza svake domaće serije nastavi sa - reprizama...

2024 © - Vesti online