Petak 01.03.2013.
13:12
B92, 021

Vučević: Falsifikovani su dokumenti

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada uskoro će predstaviti jedan falsifikovani dokument koji je korišćen kao dokaz u postupku ATP Vojvodine protiv Grada
 

Gradonačelnik Novog sada Miloš Vučević ističe da razume zaposlene u ATP "Vojvodina", ali smatram da je pogrešna odluka ovog preduzeća da pokrene postupak prinudne naplate, jer je taj predmet veoma problematičan.

"Mislim da ćemo vrlo brzo izaći sa konkretnim podacima i to kakav je falsifikovan dokument upotrebljen u donošenju te odluke", navodi Vučević.

Gradsko javno pravobranilaštvo je podnelo inicijativu Republičkom javnom tužiocu za pokretanje zahteva za zaštitu zakonitosti pred Vrhovnim kasacionim sudom Srbije i bilo bi veoma značajno za Novi Sad kada bi Republički javni tužilac pokrenuo taj akt, navodi se u saopštenju iz Gradske kuće. To je samo jedan u nizu načina zaštite budžetskih sredstava koji je pokrenula gradska uprava.

"Gradska vlast će nastaviti sa borbom u zakonskim okvirima za zaštitu budžetskih sredstava Grada, a od odluke Republičkog javnog tužilaštva u mnogome će zavisiti nastavak procesa", zaključuje se u saopštenju.

2024 © - Vesti online